Årsmöte

Filosofiska föreningen vill tacka alla medlemmar -nya som gamla- som kommit på våra föreläsningar under läsåret 11/12. Det har varit ett givande och spännande år, och vi ser fram emot fler.

Tycker du att vi bjudit in fel föreläsare? Har du kanske något eget förslag på någon som du tycker att föreningen borde bjuda in? Eller förslag på någon annan sorts aktivitet? Maila gärna detta till oss i så fall.

Om du är intresserad av att hjälpa till mer aktivt i föreningen är du också välkommen på vårt årsmöte. Detta går av stapeln fredagen den 8 juni kl 15.00 i sal T340 på Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori. Vi bjuder på kaffe och kakor.

Hoppas att våra filosofiska vägar möts snart igen!

— Joakim Sandberg, ordförande

This entry was posted in 2012, Uncategorized. Bookmark the permalink.